Количка
089 4058897
Поръчка на едро
089 2351441
Бърза поръчка
089 4058897
Поръчка на едро
089 2351441
Бърза поръчка

Лачените обувки отново на мода през 2018 г.

 Събирайки информация за сезон есен-зима 2018-19 г., подразбрахме, че новото тази година ще са ЛАЧЕНИТЕ обувки. Бяхме леко учудени, понеже доста години лакът бе позабравен. Учудени или не, сезон есен-зима 2018-19 г. вече е факт, а с него и лачените обувки. Много известни марки допуснаха в колекциите си разновидности от лачени обувки, което потвърди и по-ранните прогнози през годината за тренда в обувната мода. 

 Преди да ви покажем, какви лачени обувки сме ви подбрали, ни се иска да споделим с вас, как най-правилно трябва да се грижите за тях. 

 

Лачената кожа се обработва по различен начин от естествената и заради това изисква специална поддръжка. Изчистете обувките от лачена кожа с чиста мека четка за обувки много внимателно, за да не оставите драскотини. Когато изчеткването не е достатъчно, използвайте навлажнена кърпа с мек сапун и хладка вода. Драскотините могат да бъдат замаскирани с много малко количество лак за обувки.За да запазите лачените обувки от напукване, то след всяко събуване ги опъвайте на подходящ калъп или ги натъпквайте с мека хартия за да бъдат изпънати. От време на време намазвайте лачените обувки с глицерин, вазелин или прясно мляко, в което сте прибавили 3-4 капки олио. Това средство се използва за поддържане мекотата на лака, когато обувките не се обуват често. За да се запази лъскавината на лачените обувки, мажете ги от време на време с белтък от яйце.

Не само за лачените обувки, а и за всичко останали въжи едно вечно правило - НЕ НОСЕТЕ един и същ чифт повече от ден. Всеизвестен факт е, че обувката трябва да си почива, затова ви съветваме да сменяте всекидневно обувките, с които излизате. 

Ето и какво ви предлагаме:

Image titleImage titleImage titleImage titleImage title

Вижте всички наши предложения - КЛИКНИ ТУК 


Политика за личните данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни. За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие: