Количка
089 4058897
Поръчка на едро
087 6334047
Бърза поръчка
089 4058897
Поръчка на едро
087 6334047
Бърза поръчка

Дамски кецове 2017. Една колекция, събрана с много любов и стил

 Дойде време да ви представим новата ни сладурска колекция дамски кецове 2017г.

 На какво наблегнахме:

- тази година се насочихме към изчистената визия. Винаги сме, смятали, че за да си елегантен и шик - не е нужно да си помпозен и натруфен - напротив. Чистототата предава елегантността. Да това е наше виждане, но смеем да твърдим, че е успешно ;) В момента сме ви представили малка част от кецовете, които сме ви приготвили за тази година, но още от първият поглед ще усетите линията по която се движим. 

- Уникат. От самото ни създаване и появяване на пазара, сме се старали да се отличаваме. Да се отличаваме със стока! Защото, ние се си отличаваме с много други неща от другите и то успешно (Уникално онлайн обслсужване, Доживотно право на връщане и разбира се горди сме, че имаме най-верните и доволни клиенти). Факта, че все още не произвеждаме собствени модели, а разчитаме на внос, прави задачата ни доста трудна... но мислим, че се справяме. И тази година, в Obuvkite.net ще откриете дамски кецове - уникат, кецове, които няма къде да срещнете на друго място. Полагаме достатъчно усилия за да го правим и вярваме, че съвсем скоро ще ви предоставим онази линия, за която ние мечтаем и която вие търсите.  

 Мислим, че ни хванахте идеята, а спрямо лайковете и обратната връзка от доволни клиенти усещаме, че отново сме на правилният път и отново сме ви зарадвали.

Разгледайте нашите нови предложения -> https://obuvkite.net/c/damski-obuvki/kecove-2017

Политика за личните данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни. За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие: